Uncategorized

Met de stroom mee of tegen de stroom in???

Weggever

Met de stroom mee of mijn eigen stroom bepalen?

Weggever: Hét woord dat in alle marketing-strategieën wordt gebruikt. Dat je in elk online leerprogramma wordt aangeleerd. Dat ik op vele, vele sites en pagina’s voorbij zie komen. Het is een alom geaccepteerd woord. Maar…

Ik krijg er de kriebels van. Het is voor mij een woord dat mij de laatste dagen enorm heeft laten nadenken. Vorige week had ik namelijk een bijzondere bijeenkomst met mijn business coach, waarin we mijn missie vormgeven in geweldige diensten. Diensten, die passen bij wie ik ben, waar ik voor sta & de moeders, waarmee ik wil werken. Prachtig als de energie zo duidelijk bij elkaar past en alles nog krachtiger maakt. Maar…

Die krachtige diensten mogen gepresenteerd worden met de mooiste woorden.
*De juiste titels bij mijn activiteiten
*De juiste energie bij mijn posts
*Een passende weergave van mijn missie.

Hmm…weggever: wat doet dat woord met mij?
*Het voelt afstandelijk.
*Klinkt als éénrichtingsverkeer.
*Zie ik overal om me heen.
*Voelt als een lokkertje en waarvoor…?

Het woord weggever past voor mij echt niet. Het woord weggever zegt nl dat ik iets weggeef. Is dat dan verkeerd kun je je afvragen? Nee op zich niet, maar wil ik dan alleen maar geven? Nee, ik wil écht verbinding maken met moeders en dat kan niet als ík alleen geef. Verbinding geeft weer dat er gegeven en ontvangen wordt. Juist ja, die tweezijdige stroom, is wat ik wil, omdat we elkaar dan pas echt kunnen ontmoeten. Vanuit wie jíj bent en vanuit wie ík ben. Ik geef en jij ontvangt. En een andere keer zijn de rollen omgedraaid. Dan geef jíj aan mij en mag ík ontvangen. Hoe mooi is dat? Ja, zo ontstaat voor mij een gelijkwaardige verbinding. Yes! Dat is wat ik wil! Mij verbinden met mijn Moeders-met-Missie, zodat ik kan geven & mag ontvangen. En vooral ook dat de moeder mag ontvangen & mag geven. Ook onderling aan elkaar. Dat is voor mij de ultieme verbinding, die ik zo graag zoek en wil maken. En daar past dat algemeen geaccepteerde en gebruikte woord WEGGEVER dus écht niet bij. Hell no!

Ik heb dus besloten om niet met de stroom mee te gaan!
Ik pas me niet aan, aan wat men van mij verwacht!
Ik gebruik niet eenzelfde woord als iedereen!

Hell no! Ik zeg Yes tegen mijn stroming!! Joehoe! Kijk dat is nou onderscheiden van al die anderen. Mijn weg kiezen. Mijn pad bewandelen. Mijn eigen route bepalen. Ik ga staan voor wat IK wil neerzetten en kies voor woorden, die bij MIJ en MIJN missie passen. Dus ga ik lekker tegen de stroom in. Schrijf ik hier wel makkelijk, maar spannend is het zeker. Want dat stemmetje in mijn hoofd vraagt zich tof af of dit goed is? Of moeders dit willen? Of met een ander woord wel duidelijk is wat ik wil overbrengen? Tja, dat stemmetje heb ik gehoord en toch kies ik voor mijn gevoel. En dat voelt heerlijk, want zo zet ik mijn energie in de wereld & wordt de wereld weer een stukje mooier & vooral persoonlijker. Tomtiedomtiedom! Ik geniet ervan! Want ik wil alleen ECHT VERBINDEN!

Dus mijn weggever (tja, ik gebruik hem toch even, want dan weet je waar ik het over heb!) heet voortaan mijn VERBINDINGSGESCHENK.

Mijn VERBINDINGSGESCHENK is zo veel meer dan een weggever. Je gaat het zien. Je zult het voelen en gaan ervaren. Niet nu, helaas, want het is momenteel volop in de maak. Het mag nl helemaal passen bij mijn energie. En dat vraagt tijd, aandacht & bezinning. Niet zomaar online knallen, maar echt doorvoelen, zodat de VERBINDING ook echt voelbaar is. Alles mag hieraan bijdragen, het mag écht passen bij ‘mijn’ moeders. Het mag echt de juiste energie uitdragen. Dus nog heel even geduld lieve moeders. Ik zal jullie snel berichten als mijn VERBINDINGSGESCHENK klaar is. Jullie zullen de eerste zijn!

Maar als je toch al graag wilt verbinden met mij & andere verbindingsmoeders, dan heb ik voor nu alvast de besloten groep Moeders-met-Missie gemaakt. Een groep, waarin VERBINDING dé sleutel is. Het is geen groep voor iedereen, want dat is wat ik nou juist niet wil. In deze groep mag je echt contact maken met de andere leden. Wat ik hiermee bedoel? Kijk dan vooral even mijn video van vanmorgen, dan weet je meteen mijn intentie in de groep. Benieuwd of je je daarin kan vinden? Let me know!

Dus ik ga lekker tegen de stroom in & bepaal mijn eigen koers. Durf jij dat ook? Jouw eigen koers te bepalen? Tegen de stroom in te zwemmen? Jouw eigen ding te doen & daarmee de wereld een stukje mooier te maken? Ik lees het heel graag. Wil je jouw koers met mij delen?

Heel veel liefs,

Een tikkeltje eigenwijze Manon | Wopi

Verzonden vanaf mijn Samsung Galaxy-smartphone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *