Uncategorized

Grootse Verlangens

Grootse Verlangens

Volle Maan Energie
Dromen…Durven…Doen

De afgelopen 2 weken stonden in het teken van vakantie. Volop afschakelen, de boel de boel laten, zorgen thuislaten, bijtanken, ontspannen en genieten van mijn gezin. Zo wat heb ik dat nodig gehad na een zeer intense periode. Een periode, die mij tot stilstand dwong. Die mij zo diep raakte dat ik uit evenwicht raakte. Mijn balans was ver te zoeken. Heftig soms en ook zo leerzaam. Het liet mij nadenken over het leven. Liet me voelen wat echt belangrijk was.

En zo bracht deze periode mij terug bij mij grootste dromen. Mijn Verlangens! Oh en wat voelen die diep. Oh en wat wens ik mij dat ze uit mogen komen. Oh en….wat vind ik dat spannend.

Spannend om:
♡ Mijn dromen neer te zetten
♡ Mijn verhaal te vertellen
♡ Mijn wijsheid te delen
♡ Mijn stem te laten horen
♡ En vooral zichtbaar te zijn!!!!

Zichtbaar Zíjn: betekent dat mensen zich een mening kunnen vormen en mijn visie/passie/dromen misschien niet delen. Dat ze weerstand bieden op wat ik te vertellen heb. Dat er negatieve reacties kunnen komen. Dat ik klein wordt alvorens ik groot ben geworden. Dat ze….en zo kan ik nog wel even doorgaan. Tot nu toe was dat 1 van de belangrijkste redenen om het niet te dromen. Het niet te doen. Niet te durven.

Maar weet je: ik voel zo’n diep verlangen dat ik nu een nieuwe keuze maak. Ik ga:
☆ Staan voor wie IK écht ben
☆ Staan voor MIJN levenservaring en -wijsheid
☆ MIJN stem en waarheid delen met de wereld
☆ Vol vertrouwen MIJN eigen pad lopen
☆ MIJN missie volbrengen
☆ Vertrouwen op wat het Universum voor MIJ in petto heeft.

En ja geloof me,
° die duiveltjes die me klein willen houden
° de stemmetjes die blijven zeggen dat ik het niet waard ben
° mijn onzekerheid die zegt dat ik het niet kan
° de angst voor afwijzing
° de afleidingen in mijn leven
° de onzekerheid van niet weten hoe dit aan te pakken….

….Ik hoor ze echt allemaal. Ik zie ze en ben me ervan bewust, maar….als ik blijf doen wat ik altijd deed, zal ik altijd blijven waar ik nu ben. En dat is zo zonde van die diepe Verlangens! En de moeders, die ik daarmee zo enorm kan helpen.

En dus ga ik DOEN. Niet langer stilstaan. Niet langer achterom kijken. Niet langer laten afleiden. Nu hop, gaan met die banaan

Het is mijn Walkabout. Een Walkabout, waarin ik dicht bij mijzelf zal blijven. Mijn hart zal volgen. Mijn intuïtie de weg zal laten wijzen…En dat alles met de steun van het universum, van mijn spirit team, mijn begeleiders. En van de vele vrouwen en moeders, die ik op hun weg al heb mogen begeleiden. Moeders-met-een-missie here i come

Vandaag volledig gesterkt door de volle maan energie, die heel duidelijk aangeeft mijn grootste verlangens te gaan waarmaken. Juist nu, juist vannacht was deze energie het sterkst. Hoe bijzonder dat ik dit zo enorm voel. Deze nieuwe beweging. Dit geloof. Dit kunnen…alles vanuit innerlijke harmony met de boodschap: “when you continually protect your heart being hurt, you will never experience the full emotion love can bring you”. Amen. Met deze energie en boodschap maakte ik een persoonlijke mandala om MIJN energie vorm te geven. Aan jullie en de wereld te laten zien. Nou dit de energie die ik neergezet heb. Een energie vol:
♡ Licht
♡ Beweging
♡ Liefde
♡ Harmony
♡ Kleuren
♡ Puurheid
♡ Vleugels van vrijheid
♡ Terug naar de basis, de unieke Kracht.

Mijn Verlangens zijn nu GEDROOMD.
Mijn Verlangens zijn GEDURFD (echt wel).
Mijn Verlangens zijn zichtbaar en gedeeld.
Mijn Verlangens worden GEDAAN!

Ik ga Moeders-met-een-Missie nu echt dragen, vormgeven, inrichten en neerzetten. Een intensive, waarin Moeders weer voor zichzelf gaan kiezen. Ze hun eigen ZIJN weer gaan voelen. Ze hun kracht weer gaan aanboren en in de wereld gaan zetten. Ze gaan staan voor wie ze écht zijn. Bijzondere vrouwen, die vanuit hun hart ook het moederschap vervullen.

Moeders-met-een-missie:
~ Wat zijn jouw Verlangens?
~ Droom jij over jouw Verlangens?
~ Durf jij te gaan staan voor jouw Verlangens?
~ Ga je werkelijk leven vanuit jouw Walkabout?

Ik gun het je zo. ECHT! De wereld heeft onze vrouwelijke kracht nodig. Nu harder dan ooit. WOMEN-POWER Samen staan we sterk!

Ik ben zó benieuwd wat deze volle maan energie met jou doet en hoe jij jouw Verlangens achterna gaat. Wil je het met me delen?

~ En mocht je jouw Verlangens nou niet kennen?
~ Mocht je ze niet durven volgen?
Dan help ik jou daar heel graag mee op jouw Walkabout voor Moeders-met-een-Missie. Dat kan in een individueel traject, maar ook in een kleine en veilige groep vrouwen, die ik dit jaar nog ga starten. Dus raakt dit verhaal jou dan mag je je altijd verbinden met mij. Ik ben er graag voor jou, dappere Moeder♡

Heel veel liefs
Manon, Wopi-on-a-Mission♡

2 gedachten over “Grootse Verlangens

 1. Hallo Manon,
  Kippenvel bij jou verhaal!
  Ga zelf ook bewust met de maanstanden mee. Ga zo mee met de flow. Dit voelt zo goed!
  Voelde gisteren zo’n Innerlijke Rust! Zo bijzonder!
  Mijn missie is om Alleen Geborentweelingen te inspireren met creativiteit en om met elkaar te gaan samenwerking.
  De weg word ons gewezen om een Zorgkwekerie te gaan opstarten voor o.a. dementerenden. Ieder met zijn eigen talent!
  Groetjes Elvira

 2. Lieve Manon,

  Wat omschrijf je zó ontzettend mooi jou pad en de gedachten en gevoelens van (zoals ik voel) van velen……in ieder geval die van mij! Je bent bijzonder en hebt veel te bieden dus ik ben blij te lezen dat je je pad weer teruggevonden hebt maar vooral dat je durft!! Een stap die ten eerste jou veel brengt maar die zeer zeker ook anderen veel gaat brengen. Laat je vooral niet ‘afleiden’ door wat anderen vinden of denken, het is toch nooit voor iedereen goed. Maar denk dat negatieve reactie vooral zullen komen uit eigen angsten, het onvermogen om te komen tot waar jij bent en het teleurgesteld zijn in waar iemand zelf staat……ik wens je veel kracht toe en weet wat jij kunt betekenen voor een moeder uit eigen ervaring. Een ervaring die ik nog steeds enorm koester en ook altijd een toevoeging in mijn leven zal zijn en bljven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *