Ervaringen

Maud

"De samenwerking, de inhoud en de sfeer tijdens In Geborgenheid Geboren door Eline en Manon samen gecreëerd is indrukwekkend, bijna magisch! De workshop heeft mij rust en inzichten gegeven, maar ook inspiratie. Deze dag is ontzettend waardevol, of je nou wel of niet stoeit met de gevoelens die horen bij je sterrenkindje. Ik hoop dat meer mama’s zichzelf deze workshop gunnen; het is het absoluut waard."

Monique

"Wat in mij opkomt als ik denk aan Manon is enthousiasme, energiek, open voor verandering, creatief en verwonderd mogen zijn. Dit werkt aanstekelijk en daarbij komt dat zij precies de knoppen weet te raken om deze eigenschappen bij jou te cultiveren. Manon heeft de ingrediënten voor een begeleiding waar je verbaasd van zult staan."

Eline

"Als je op zoek bent naar iemand die je op een bijzondere wijze begeleid, ben je bij Manon aan het goede adres! Ze is objectief en professioneel, daarnaast een warme, energieke persoonlijkheid die oprecht en open te werk gaat. Haar kennis en kunde bij symboolopstellingen, haar coach-kwaliteiten en haar persoonlijkheid maken dat je haar kunt vertrouwen en samen met haar aan jezelf kunt bouwen."

Jessie

"Ik heb deelgenomen aan de workshop "In Geborgenheid Geboren" waarbij ik tot op de dag zelf nog het gevoel had 'hoor ik hier wel tussen'. Mijn (gedeeltelijke) miskraam was een ver weg gestopt gevoel en doordat het nooit eerder bevestigd was iets wat totaal naar de achtergrond verdwenen was. Pas toen bij de jongste (deel van de tweeling) duidelijk werd dat er nog een energie was, die daar aan gerelateerd was, kreeg ik na jaren de bevestiging over mijn gevoel en intuïtie.

Maar nu na de workshop kan ik alleen maar benoemen dat het niet uit te leggen is hoe mooi de ervaring is geweest. Hoeveel ik ervan geleerd heb over mezelf en het kindje dat ik verloren heb. En dat ik zelfs nu (1 1/2 week na de workshop) nog steeds een soort rust ervaar die ik ervoor niet had.

 Vooraf kon ik me niet voorstellen wat deze dag teweeg zou brengen, maar ben nog steeds verbijsterd over hoeveel het mij gebracht heeft en daarmee mijn gezin! Ik kan dus oprecht zeggen dat het zo ontzettend goed voelt en ook het vertrouwen in de toekomst versterkt heeft.

 Dus dames ga alsjeblieft door met hetgeen jullie gestart zijn want ik weet zeker dat er meer vrouwen zoals mij zijn, die zich afvragen wat ze hier kunnen winnen en dan kan ik alleen maar zeggen zó ontzettend veel......dus een enorm dank je wel aan jullie allebei want jullie hebben iets fantastisch neergezet  waarbij ik de mogelijkheid heb gekregen in 1 dag zo ontzettend te mogen groeien en zo kort bij mijn kindje te hebben mogen staan.....dit is 1 van de mooiste momenten van mijn leven die ik altijd zal koesteren!!"

Dierbare vriendin

"In de chaos van mijn gedachten weet Manon als coach orde te scheppen om zo tot de kern te komen en ervoor te zorgen dat al de puzzelstukjes op hun plaats vallen."

Harrie

"Ik ervaar Manon als een zeer talentvolle en creatieve coach en trainer. Haar werkvormen zijn inspirerend en werken verhelderend in het verkrijgen van inzichten rondom kwaliteiten, valkuilen en belemmeringen. Ze is een mensgerichte coach: ze voelt mensen prima aan en weet ze op een warme manier aan te spreken en te mobiliseren. Je voelt de liefde voor het vak en voor de mensen waarmee ze werkt. Ze pikt signalen en gevoelens snel op en maakt er op een effectieve manier gebruik van. Ze werkt professioneel, is goed voorbereid en haar ontgaat niets. Mensen voelen zich bij haar meteen op hun gemak en laten zich door haar graag coachen en adviseren. Ze doet dit vanuit haar hart en op de gepaste momenten, zonder zich zelf op de voorgrond te plaatsen. Als teamcoach is zij van grote waarde omdat zij alles overziet. Als individuele coach is zij bijzonder door haar inspirerende en creatieve manier van coachen, met een oprecht doel om de ander verder te helpen in zijn/haar proces en ontwikkeling. She's a natural."