Walkabout 9 Individueel

Walkabout 9 Individueel

Als je kiest voor mijn Individuele Walkabout 9, kies je ervoor om jouw persoonlijke proces te versterken en jouw Sense of Oneness te vergroten. Een geschenk aan jezelf, waarbij ik je uitnodig om de verbinding met jezelf weer te vinden & te bekrachtigen.

Het Walkabout-traject is afgestemd op de energie van de lemniscaat (liggende 8). Deze energie geeft de Oneindige Verbinding met JeZelf weer en doorloopt daarbij 3 belangrijke fasen. Bestaande uit de fasen Bewustwording, Bezinning & Bezieling. 3 fasen, die alle drie even belangrijk zijn in het verkrijgen & behouden van de Oneindige Verbinding met JeZelf. Gedurende het Walkabout-traject gaan we samen dan ook alle 3 de fasen doorlopen in een tempo dat bij jou past. De ene keer vraagt de ene fase meer aandacht dan de andere keer. Ik vertrouw hierin op de energie, die aanwezig is tijdens onze live-verbindingsmomenten. Dat is de energie, waarmee we samen mogen werken & die jou de weg wijst op jouw persoonlijke levensreis.

Het Walkabout-traject bestaat in zijn totaliteit uit 9 coachsessies van telkens 2 uur, die allen inspelen op een specifiek thema en daarmee bijdragen aan jouw gevoel van Eenheid. Mijn werkwijze hierin is om jouw innerlijke processen letterlijk zichtbaar te maken met behulp van symbolen, zodat je er vanaf een afstand naar kan kijken, de boodschappen kan zien & uiteindelijk de energie in beweging kunt brengen. Naast het werken met deze symbolen versterk ik de gewenste energie graag met bijzondere rituelen om jouw intenties kracht bij te zetten.

Thema’s

 • Inzicht in de Cirkel van Leven, -Je leert jezelf verbinden met het Leven op Aarde-
 • Inzicht in de Cirkel van het Lichaam, -Je leert jezelf verbinden met jouw eigen Lichaam-
 • Inzicht in de Cirkel van de Ziel, -Je leert jezelf verbinden met jouw eigen Pad-
 • Inzicht in de Cirkel van Ervaringen, -Je leert jezelf verbinden met jouw Levenslessen-
 • Inzicht in de Cirkel van Emoties, -Je leert jezelf verbinden met jouw innerlijke Emoties-
 • Inzicht in de Cirkel van Intuïtie, -Je leert jezelf verbinden met de boodschappen van jouw Intuïtie-
 • Inzicht in de Cirkel van Creatie, -Je leert jezelf verbinden met jouw Creatiekracht-
 • Inzicht in de Cirkel van Wijsheid, -Je leert jezelf verbinden met jouw unieke Wijsheid-
 • Inzicht in de Cirkel van Eenheid, -Je leert jezelf verbinden met jouw gevoel van Eenheid-

Hart-Aanbod

Deze individuele Walkabout 9 is een 3-in-1 geschenk voor jou:

 • Jouw persoonlijke ontwikkelingstraject
 • 9x jouw energie-mandala, die ik voorafgaand aan de sessie maak op afstemming met jouw energie en bijbehorende persoonlijke proces
 • 9x jouw persoonlijke proces weergegeven in een herinnering voor altijd
Kortom een traject, dat jij jezelf mag gunnen om te gaan staan voor wie jij bent, voor wat jij wilt & voor wat jij op Aarde te doen hebt. Het is jouw ZielsMissie om dit bijzondere pad te mogen bewandelen en echt te kiezen voor jezelf vanuit een verbinding met jouw mind, body & soul. De prijs voor deze bijzondere reis is exclusief BTW voor ondernemers en inclusief BTW voor particulieren en mag in 2 termijnen worden voldaan. Deze bijzondere prijs bedraagt:

Durf jij te kiezen voor jezelf?

Uiteindelijk, na deze 9 sessies, ben je dichterbij jouw Oneindige Verbinding met JeZelf. Voor mij dé Verbinding, die we allemaal hier op aarde mogen maken. En dat is wat ook jij jezelf mag gunnen tijdens dit Walkabout-traject. Bij dit traject ontvang je van mij geheel gratis mijn 9 Oneness-kaartenset digitaal. Deze kaartenset zal jou sterken in jouw persoonlijke groeiproces en kun je de rest van je leven meenemen op jouw levensreis. Een mooi aandenken aan de start van jouw nieuwe weg.

Dit Walkabout 9-traject is echt een wonderlijk geschenk om JeZelf kado te mogen geven. Ik zou me zeer vereerd voelen als ik mij tijdens dit bijzondere traject samen met jou mag verbinden. Voel je welkom om dit samen aan te gaan. Ik voel me vereerd als ik even een stukje op jouw Walkabout mag meelopen.

Wil je dit unieke Hart-Aanbod ontvangen? Of heb je vragen?

Ik ontvang met liefde jouw email via manonboumans@wopicoaching.nl.

In liefdevolle Verbinding,

Manon