SoulWorking-pakket

SoulWorking-pakket

SoulWorking-pakket

Als je kiest voor mijn SoulWorking-pakket, kies je ervoor om jouw talenten als coach/begeleider te versterken met mijn talenten en daarmee jouw klanten op een dieper niveau te begeleiden op hun persoonlijke reis naar A Sense of Oneness. Het SoulWorking-pakket is een pakket bestaande uit 9 Dottwing Krachtstenen & 9 A Sense of Oneness-kaarten.

Dit betekent dat dit pakket niet zomaar wat stenen en kaarten zijn om ergens neer te leggen. Het zijn vooral symbolen met een hele sterke eigen energie. Mede vormgegeven door het gebruik van mijn Aboriginal Goddess Chakra-kaarten. De 9 stenen en hun 9 kaarten vormen 1 geheel dat jouw klanten zal sterken op hun reis naar Oneness. Je kunt ze dan ook tezamen, maar ook afzonderlijk gebruiken in jouw begeleiding van jouw klanten. Daarnaast geeft elke krachtsteen en elke Oneness-kaart als uniek symbool een hele specifieke energie/boodschap af, die precies past op het moment van begeleiden. Deze stenen en kaarten leveren door hun bijzondere energie daarmee een hele belangrijke bijdrage aan het persoonlijke ontwikkelingsproces van jouw klanten naar Oneness. Dit SoulWorking-pakket is dus absoluut een uniek geschenk voor jou in jouw praktijk. Een geschenk dat zowel jou als jouw klanten zal sterken op jullie bijzondere LevensReis hier op Aarde.

Belangrijk om te weten, is dat deze boodschap en energie in volledige rust worden vormgegeven. De betreffende dromenvanger zal laten blijken welke ruimte deze nodig heeft om in zijn geheel tot stand te komen. Ik kan op voorhand dan ook niet precies aangegeven wanneer deze dromenvanger klaar zal zijn, maar bij specifieke wensen hierin zal ik daar uiteraard zoveel als kan/mag rekening mee houden.

Aanvullende informatie

Jouw SoulWorking-pakket:

  • 7 Dottwing krachtstenen afgestemd op de 7 chakra's en de energie van jou en jouw klanten;
  • 1 Dottwing krachtsteen afgestemd op het Verrijken van de Spirit van jouw klanten;
  • 1 Dottwing krachtsteen afgestemd op A Sense of Oneness van jouw klanten;
  • Alle Dottwing krachtstenen worden qua kleuren en vormgeving afgestemd op jouw unieke energie in combinatie met het persoonlijke proces van jouw klanten;
  • De Onesness-kaartenset bestaat uit 9 afzonderlijke kaarten in het formaat 14*10.

Hart-Aanbod

Een speciaal 4-in-1 geschenk voor jou:

  • 1 A Sense of Oneness-kaartsenset bestaande uit 9 kaarten
  • 9 afgestemde Dottwing krachtstenen met hun persoonlijke boodschap op schrift;
  • Een begeleidende brief  met een persoonlijke boodschap op schrift voor jou en jouw klanten;
  • Een bijzonder aandenken in de vorm van een video, die het gehele proces van het maken/schilderen in beeld brengt.
Kortom een geschenk, dat jij jezelf mag gunnen om te gaan staan voor wie jij bent, voor wat jij wilt & voor wat jij op Aarde te doen hebt. Het is jouw ZielsMissie om dit bijzondere pad te mogen bewandelen en echt te kiezen voor jezelf vanuit een verbinding met jouw mind, body & soul. De prijs voor deze bijzondere reis is exclusief BTW voor ondernemers en inclusief BTW voor particulieren en mag in 2 termijnen worden voldaan. Deze bijzondere prijs bedraagt:

Wil jij jezelf dit schenken als professional?

Dit SoulWorking-pakket is echt een wonderlijk geschenk om JeZelf kado te mogen geven als coach/begeleider. Ik zou me zeer vereerd voelen als ik deze als geschenk voor jou zou mogen maken. Voel je welkom om dit samen aan te gaan. Ik voel me vereerd als ik even een stukje op jouw Walkabout mag meelopen.

Wil je dit unieke Hart-Aanbod ontvangen? Of heb je vragen?

Ik ontvang met liefde jouw email via manonboumans@wopicoaching.nl.

In liefdevolle Verbinding,

Manon

p.s. Mocht je behoefte hebben aan een 1 op 1 sessie om te leren werken met dit bijzondere SoulWorking-pakket, dan kun je dit op aanvraag bij mij inplannen.