SoulHealingsdag

SoulHealingsdag

Als je kiest voor mijn SoulHealingsdag, kies je ervoor om jouw persoonlijke proces te versterken en jouw Sense of Oneness te vergroten.

Een geschenk aan jezelf, waarbij ik je uitnodig om naar het diepst van je hart en ziel te gaan, zodat je mag voelen welk zaadje hier verstopt zit. Eenmaal dit zaadje gevoeld en gezien gaan we aan de slag met het helen van blokkades, oude pijn, life-events en alles wat aandacht vraagt nu je dit zaadje gezien hebt. Geen diepgaand wroeten in verdriet, maar enkel het zien en erkennen van wat er in je LIJF vastzit. Het wil gezien en gehoord worden, dus dat doen we volledig, want vanuit dit helen komt er ruimte om jouw energie zichtbaar te maken en jezelf echt neer te zetten, zoals jij van nature bent. Alles om jouw ZielsLicht te laten schijnen.

Hart-Aanbod

Deze speciale SoulHealingsdag is een 4-in-1 geschenk voor jou:

  • Een dag, waarop jij echt mag kiezen voor jezelf.
  • Een dag, waarin ik vooraf een mandala maak van jouw energie en bijbehorende persoonlijke proces
  • Een dag, waarin ik speciaal voor jou een biologische lunch verzorg.
  • Een dag met een speciaal aandenken dat ik voor je maak.
Kortom een dag, die jij jezelf mag gunnen om te gaan staan voor wie jij bent, voor wat jij wilt & voor wat jij op Aarde te doen hebt. Het is jouw ZielsMissie om dit bijzondere pad te mogen bewandelen en echt te kiezen voor jezelf vanuit een verbinding met jouw mind, body & soul. De prijs voor deze bijzondere reis is exclusief BTW voor ondernemers en inclusief BTW voor particulieren en mag in 2 termijnen worden voldaan. Deze bijzondere prijs bedraagt:

Durf jij te kiezen voor jezelf?

Deze SoulHealingsdag is echt een wonderlijk geschenk om JeZelf kado te mogen geven. Ik zou me zeer vereerd voelen als ik mij op deze dag samen met jou mag verbinden. Voel je welkom om dit samen aan te gaan. Ik voel me vereerd als ik even een stukje op jouw Walkabout mag meelopen.

Wil je dit unieke Hart-Aanbod ontvangen? Of heb je vragen?

Ik ontvang met liefde jouw email via manonboumans@wopicoaching.nl.

In liefdevolle Verbinding,

Manon