SoulHealing-pakket

SoulHealing-pakket

Als je kiest voor mijn SoulHealing-pakket, kies je ervoor om jouw persoonlijke proces te versterken en jouw Sense of Oneness te vergroten. Het is een pakket bestaande uit 3 Dottwings krachtstenen, die alle 3 volledig worden afgestemd op jouw eigen Mind, Body & Soul-energie en daarmee jouw persoonlijke reis naar Oneness.

Dit betekent dat dit pakket niet zomaar mooie krachtstenen zijn, die je ergens kunt neerleggen. Het zijn vooral 3 krachtstenen met een hele sterke persoonlijke energie, die je ten gunste van jouw Oneness bij je kunt dragen. Ze worden mede vormgegeven door het gebruik van mijn Aboriginal Spirit-kaarten en door de afgestemde kleuren en vormgeving. Uiteindelijk vormen de 3 verschillende krachtstenen 1 geheel en geven ze als unieke symbolen een hele specifieke energie/boodschap af, die precies past bij jou. Deze krachtstenen leveren door hun energie daarmee een hele belangrijke bijdrage aan jouw persoonlijke ontwikkelingsproces naar Oneness. Deze Dottwing krachtstenen zijn dus absoluut een uniek geschenk voor jezelf. Een geschenk dat jou zal sterken op jouw bijzondere LevensReis hier op Aarde. Je kunt ze natuurlijk ook kado doen aan iemand, die je heel dierbaar is.

Belangrijk om te weten, is dat deze boodschap en energie in volledige rust worden vormgegeven. De betreffende dromenvanger zal laten blijken welke ruimte deze nodig heeft om in zijn geheel tot stand te komen. Ik kan op voorhand dan ook niet precies aangegeven wanneer deze dromenvanger klaar zal zijn, maar bij specifieke wensen hierin zal ik daar uiteraard zoveel als kan/mag rekening mee houden.

Hart-Aanbod

Een speciaal 3-in-1 geschenk voor jou:

  • 3 afgestemde Dottwing krachtstenen;
  • Een begeleidende brief  met de persoonlijke boodschappen op schrift;
  • Een bijzonder aandenken in de vorm van een video, die het gehele proces van het maken/schilderen in beeld brengt.
Kortom een geschenk, dat jij jezelf mag gunnen om te gaan staan voor wie jij bent, voor wat jij wilt & voor wat jij op Aarde te doen hebt. Het is jouw ZielsMissie om dit bijzondere pad te mogen bewandelen en echt te kiezen voor jezelf vanuit een verbinding met jouw mind, body & soul. De prijs voor deze bijzondere reis is exclusief BTW voor ondernemers en inclusief BTW voor particulieren en mag in 2 termijnen worden voldaan. Deze bijzondere prijs bedraagt:

Wil jij jezelf dit schenken?

Dit SoulHealing-pakket is echt een wonderlijk geschenk om JeZelf kado te mogen geven. Ik zou me zeer vereerd voelen als ik deze als geschenk voor jou zou mogen maken. Voel je welkom om dit samen aan te gaan. Ik voel me vereerd als ik even een stukje op jouw Walkabout mag meelopen.

Wil je dit unieke Hart-Aanbod ontvangen? Of heb je vragen?

Ik ontvang met liefde jouw email via manonboumans@wopicoaching.nl.

In liefdevolle Verbinding,

Manon