SoulGifting-pakket

SoulGifting-pakket

Als je kiest voor mijn SoulGifting-pakket, kies je ervoor om jouw persoonlijke proces te versterken en jouw Sense of Oneness te vergroten. Het is een pakket bestaande uit een Dromenvanger, waarin een Dottwing en een Edelsteen  worden verwerkt, die allen volledig worden afgestemd op jouw eigen energie en jouw persoonlijke reis naar Oneness.

Dit betekent dat dit pakket niet zomaar een mooie dromenvanger is om boven je bed te hangen. Het zijn vooral dromenvangers met een hele sterke persoonlijke energie. Mede vormgegeven door het gebruik van mijn Aboriginal Dreaming-kaarten en door de afgestemde kleuren, vormgeving en materialen. Daarmee vormen alle verschillende onderdelen 1 geheel en geven deze dromenvangers als uniek symbool een hele specifieke energie/boodschap af, die precies past bij de persoon voor wie deze bestemd is. Deze dromenvangers leveren door hun energie daarmee een hele belangrijke bijdrage aan jouw persoonlijke ontwikkelingsproces naar Oneness. Deze Dottwing Dromenvangers zijn dus absoluut een uniek geschenk voor jezelf. Een geschenk dat jou zal sterken op jouw bijzondere LevensReis hier op Aarde. Je kunt ze natuurlijk ook kado doen aan iemand, die je heel dierbaar is.

Belangrijk om te weten, is dat deze boodschap en energie in volledige rust worden vormgegeven. De betreffende dromenvanger zal laten blijken welke ruimte deze nodig heeft om in zijn geheel tot stand te komen. Ik kan op voorhand dan ook niet precies aangegeven wanneer deze dromenvanger klaar zal zijn, maar bij specifieke wensen hierin zal ik daar uiteraard zoveel als kan/mag rekening mee houden.

Aanvullende informatie

Jouw SoulGifting-pakket:

  • De dromenvanger heeft een doorsnede van 30 cm en is ongeveer 1 meter in hoogte;
  • De dromenvanger heeft natuurlijke kleuren (veelal wit en bruintinten);
  • De dromenvanger wordt gemaakt met echte veren, die allen worden afgestemd;
  • De dromenvanger zal qua vorm in afstemming worden gemaakt. Mogelijke vormen zijn het spinnenweb, zon & maan, levensboom of Dreamstick;
  • De Dottwing is een krachtsteen, die zijn plaats zal vinden in de Dromenvanger. Deze zal qua kleuren afgestemd worden op jouw energie en jouw persoonlijke proces;
  • De edelsteen zal in afstemming worden uitgekozen en zal zijn plaats vinden in de dromenvanger.

Hart-Aanbod

Een speciaal 3-in-1 geschenk voor jou:

  • De afgestemde Dromenvanger met Dottwing en Edelsteen;
  • Een begeleidende brief  met de persoonlijke boodschap op schrift;
  • Een bijzonder aandenken in de vorm van een video, die het gehele proces van het maken/schilderen in beeld brengt.
Kortom een geschenk, dat jij jezelf mag gunnen om te gaan staan voor wie jij bent, voor wat jij wilt & voor wat jij op Aarde te doen hebt. Het is jouw ZielsMissie om dit bijzondere pad te mogen bewandelen en echt te kiezen voor jezelf vanuit een verbinding met jouw mind, body & soul. De prijs voor deze bijzondere reis is exclusief BTW voor ondernemers en inclusief BTW voor particulieren en mag in 2 termijnen worden voldaan. Deze bijzondere prijs bedraagt:

Wil jij jezelf dit schenken?

Dit SoulGifting-pakket is echt een wonderlijk geschenk om JeZelf kado te mogen geven. Ik zou me zeer vereerd voelen als ik dit geschenk voor jou zou mogen maken. Voel je welkom om dit samen aan te gaan. Ik voel me vereerd als ik even een stukje op jouw Walkabout mag meelopen.

Wil je dit unieke Hart-Aanbod ontvangen? Of heb je vragen?

Ik ontvang met liefde jouw email via manonboumans@wopicoaching.nl.

In liefdevolle Verbinding,

Manon