Online Programma “A Sense of Oneness”

Startdatum volgt

A Sense of Oneness

Wat bijzonder dat ik dit met je mag delen op mijn website en dat jij dit nu leest. Je leest het niet voor niks, want iets in jou vraagt aandacht hiervoor. Vertrouw daarop & voel dat dit voor jou bedoeld is. Dat ik jou mag meenemen tijdens een bijzondere innerlijke reis op jouw Walkabout in jouw leven. Een reis, die 9 weken zal duren en waarin ik je steeds een stapje dieper meeneem naar wie jij werkelijk bent. Ik laat je weer voelen waar je kracht zit. Ik laat je weer zien hoe mooi je bent. Ik mag je laten horen hoe wijs je bent. Ik mag je laten Aarden in dit leven. Want dat is mijn doel met dit bijzondere programma; om jou weer in je kracht te zetten en je weer met jezelf te laten verbinden. Dat jij dit nu leest, zegt alles over wat jij in jouw leven wilt bereiken. Dat jij jouw weg zelf wilt bepalen. Dat jij wilt kiezen voor wie jij bent. Dat jij mag gaan staan voor jouw behoeften. Zo dapper en zo onwijs tof. De wereld heeft het nodig. De wereld heeft jou nodig om zachtheid, verbinding & warmte te brengen. En daar mag jij voor gaan staan. In deze 9 weken neem ik je daar vol liefde en in verbinding in mee, zodat jij uiteindelijk kunt zeggen: dit ben ik & ik ben het waard hier op Aarde te zijn. Yes!

Your SoulHealing to Happiness

Om jou weer in je kracht te zetten en je weer met jezelf te laten verbinden. Je jouw Sense of Oneness te laten voelen op mijn eigen wijze manier:

 • Je ontvangt afgestemde video’s en audio’s per thema, die je stapje voor stapje meenemen op jouw innerlijke reis;
 • Je ontvangt de wijsheden van de Aboriginal Cultuur met o.a. verdieping via Aboriginal Spirit, Dreamtime & Goddess Chakra kaarten;
 • Je leert je verbinden met jouw 7 chakra’s om weer in contact te komen met jouw wijze lichaam en haar boodschappen;
 • Je leert de kracht van de Maanenergie in te zetten om jouw persoonlijke processen te versterken;
 • Ik leer je verbinden met SoulHealing-symbolen, die jou in staat stellen thema's zichtbaar te maken en in beweging te brengen;
 • Ik leer je verbinden met SoulHealing- Rituelen om gevoelens en emoties met behulp van intenties kracht bij te zetten;
 • Ik leer je verbinden met SoulHealing-Schilderen (Dotart, Aboriginal techniek), zodat jij je weer kunt verbinding met jouw eigen levensenergie;
 • Je mag je verbinden met gelijkgestemde vrouwen in een kleine en besloten facebook-groep, waarin je samen kunt delen en kunt helen;
 • Je ontvangt een Gift-pakket met alle benodigde instrumenten voor jouw eigen SoulHealing.

Thema’s Online Programma

Jouw stappen naar A Sense of Oneness

 • Inzicht in de Cirkel van Leven, -Je leert jezelf verbinden met het Leven op Aarde-
 • Inzicht in de Cirkel van het Lichaam, -Je leert jezelf verbinden met jouw eigen Lichaam-
 • Inzicht in de Cirkel van de Ziel, -Je leert jezelf verbinden met jouw eigen Pad-
 • Inzicht in de Cirkel van Ervaringen, -Je leert jezelf verbinden met jouw Levenslessen-
 • Inzicht in de Cirkel van Emoties, -Je leert jezelf verbinden met jouw innerlijke Emoties-
 • Inzicht in de Cirkel van Intuïtie, -Je leert jezelf verbinden met de boodschappen van jouw Intuïtie-
 • Inzicht in de Cirkel van Creatie, -Je leert jezelf verbinden met jouw Creatiekracht-
 • Inzicht in de Cirkel van Wijsheid, -Je leert jezelf verbinden met jouw unieke Wijsheid-
 • Inzicht in de Cirkel van Eenheid,-Je leert jezelf verbinden met jouw gevoel van Eenheid-

3 STAR-aanbod

Oneness *

Online programma inclusief:

*Gift-pakket t.w.v. €38,- met bijzondere symbolen, benodigdheden voor rituelen & benodigdheden voor het schilderen van Dottwings om dit programma helemaal in afstemming met jezelf te kunnen doorlopen. Laat je verrassen!

*SoulHealing-ketting met 1 afgestemde Dottwing op de energie van jouw persoonlijke proces.

Oneness **

Online Programma inclusief:

*Gift-pakket t.w.v. €38,- met bijzondere symbolen, benodigdheden voor rituelen & benodigdheden voor het schilderen van Dottwings om dit programma helemaal in afstemming met jezelf te kunnen doorlopen. Laat je verrassen!

* SoulGifting-pakket bestaande  uit een afgestemde Dottwing Dromenvanger met krachtsteen en edelsteen passend bij de energie van jouw persoonlijke proces.

* 1 uur online persoonlijke coachsessie

Oneness ***

Online Programma inclusief:

*Gift-pakket t.w.v. €38,- met bijzondere symbolen, benodigdheden voor rituelen & benodigdheden voor het schilderen van Dottwings om dit programma helemaal in afstemming met jezelf te kunnen doorlopen. Laat je verrassen!

* SoulGifting-pakket bestaande  uit een afgestemde Dottwing Dromenvanger met krachtsteen en edelsteen passend bij de energie van jouw persoonlijke proces. Met toevoeging van extra afgestemde gifts.

* 9 Oneness-kaarten om zelf mee te werken

* Individuele live SoulHealing-dag met biologische lunch

Genoemde prijzen zijn met liefde & zorg gekozen. De prijzen zijn exclusief BTW voor ondernemers en inclusief BTW voor particulieren. Natuurlijk is het mogelijk om in termijnen te betalen als dit voor jou beter past en je daardoor jezelf dit mooie proces kunt geven.

Special Gift

Als jouw hart wil kiezen voor 1 van deze 3 bijzondere online programma's met bijbehorende Oneness Star*/**/*** ontvang je van mij geheel gratis:

 • Oneness-kaartenset.pdf bestaande uit 9 afgestemde kaarten behorende bij de thema's van dit programma
 • 8 weekse online ZelfZorg-Rituelen ter kennismaking met mij en mijn energie
 • Wekelijks een facebook-live in mijn besloten facebook-groep "A Sense of Oneness"
 • Afgestemde Aboriginal Dreamtime kaart met haar speciale boodschap voor jouw persoonlijke reis
 • Mijn beschikbaarheid voor jou gedurende deze 9 weken

Ga je mee op Reis?

Dus aan jou de vraag: ga je mee? Durf jij op Walkabout naar jezelf te gaan en jouw Sense of Oneness te gaan ervaren? Durf jij te kiezen voor wie jij werkelijk bent? Mag jij jezelf dit gunnen? Ik hoop echt dat je kiest voor wat jij nodig hebt. Ik heb speciaal 3 soorten programma’s ontwikkeld om eenieder een passend aanbod te kunnen doen.  Als dit aanbod bij jou past, dan ontvang ik graag je aanmelding via manonboumans@wopicoaching.nl. Als ik iets in je raak, maar je liever live dit proces met mij aangaat, dan verwijs ik je graag naar mijn Individueel traject. Als je twijfelt welke van de 3 programma's het beste bij jou past, dan mag je altijd vrijblijvend een email sturen met je telefoonnummer en dan neem ik graag contact met je op om dit samen te onderzoeken.

Ik zou het heel bijzonder vinden om dit samen met jou aan te mogen gaan.